FlickrFacebookLinkedIn

Herplaatst

Herplaatsen, zoiets doe je als fokker niet graag, maar soms is het noodzaak.

Daarom is Tikvah’s Domina weer terug naar haar fokker gegaan nadat we van alles geprobeerd hadden. Zij woont daar weer, maar blijft altijd mijn kleine Dominante Mini. Zij woont dus weer bij Nadine Cardinaels, Cattery Tikvah.

Zo kwamen de 2 zusjes, In de Padjes Blue Candy en Blue Cammy, in verband met priv√©omstandigheden bij de eigenaar, na 2 jaar op 19 oktober weer bij ons. Beiden waren nog ‘open’, maar twee volwassen poezen terug in de groep was een hele opgave. Ik heb me wederom weer voor de volle 100% ingezet om dit te laten slagen, maar de onrust in de groep werd met de dag groter.
In de Padjes Blue Candy woont nu nu bij de fokker van Lisa en Zo√ę. Ze heeft op 5 oktober 2017 twee mooie kittens gekregen. De vader hiervan is SC Aurelius Card van de Desert Prins. Beide kittens hebben lieve nieuwe eigenaren gekregen.
Haar zusje In de Padjes Blue Cammy is inmiddels gesteriliseerd en woont vlakbij haar zusje.
Beide zusjes hebben het fantastisch naar hun zin. En dat geeft mij een goed gevoel.

 

N.B. Kittens die -op welke leeftijd dan ook- teruggebracht worden naar de fokker zijn voor de VOLLE 100% weer eigendom van de fokker. De fokker beslist waar deze kittens herplaatst worden.
Alle voorgaande overeengekomen afspraken komen bij het terugbrengen van kittens te vervallen!

Pin It on Pinterest

Share This